Annikas microskola

Annika Löwgren är bra på många saker. Att använda en micro är inte en av dem.
Hennes specialité är att micra knäckta ägg som sprängs lite halvhjärtat upp i taket, ställa in mjölk i 7 minuter på högsta effekt (för att få den lite ljummen), eller att koka tevatten.

Kommentarer
Postat av: moa

hahahaha =)

det där lät ju faktiskt lite som om annika borde gå i en microskola. haha

puss på er mina finaste <3

2010-01-17 @ 22:02:09
Postat av: Ella

Jag micrade tomatsas idag, utan lock. D sa Bom och sen var d ingen tomatsas pa tallriken och jag fick spendera en kvart med att torka ur mickron. Fast i ovrigt ar jag ganska ok.. pa att micra alltsa

2010-01-18 @ 00:29:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0